sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Puffalan Sukkalankaklubi!

Koska puffat on helposti eri asioista innostuvia, pitää varoa mitä heille ehdottaa. Tältä pohjalta lähti liikkeelle myös Puffalan ensimmäinen Sukkalankaklubi!

Klubissa on tiedossa yhteensä 400g sukkalankaa, niin nykyistä tuttua Sukka-Puffaa kuin tulossa olevia uutuuslaatujakin. Klubipaketit saapuvat perille joulukuussa (jouluksi), tammikuussa ja helmikuussa, joten tässä on mainio joululahjaidea niin itselle kuin kaverillekin. Kahdessa ensimmäisessä paketissa lankaa tulee 100g, viimeisessä loppuhuipennukseksi 200g.

Klubin hinta on 65e, hinta sisältää myös postituskulut. Klubijäsenyys ostetaan normaaliin tapaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen puffa(at)suomi24(piste)fi sekä maksamalla ennakkolask. Klubin osanottajamäärä kuitenkin rajoitetaan kuuteen (6), joten nyt kannattaa toimia nopeasti! Paketit saattavat sisältää myös jotain muuta tarpeellista tai mukavaa, suunnitelmia on jo, mutta eipä paljasteta kaikkea vaan pidetään jännitystä yllä! :)

1 kommentti:

  1. ojjojjjjj... tänää ajattelin, että vois olla aika oppia neulomaan 2 sukkaa. siis sukkaPARI. töissä on näköjään villasukat välttämättömät.

    VastaaPoista