keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Jalokiviä ja muitakin uutuuksia


Puffalassa ei ole nukuttu myöhäistä talviunta: lankaa on värjätty, vaikka puotiin asti niitä olekaan saatu aseteltua. Mukavaa, että te asiakkaat kuitenkin olette rohkeasti kyselleet ja positiivisessa mielessä "potkineet" eteenpäin. Nyt pläjäytetään heinäkuun helteiden kunniaksi uusia lankalaatuja!

Unelma-Puffa: 60% merinovillaa, 20% bambua ja 20% silkkiä, vyyhdissä 100g/844m. Vyyhdin hinta 17e. Unelmanohut, unelmankeveä, unelmansilkkinen, unelmanhelmiäinen! Löytänee parhaiten paikkansa huiveissa ja muissa asusteissa, mutta silti Puffalassa on puikoilla kokeilu sukiksikin; onhan materiaaleilla kaikki edellytykset fiinikenkäsukaksi. Kokeilu vain hieman kestää, kun puikot ovat kokoa 1,5mm! Muissa töissä sopiva puikkokoko lienee 2-3,5 käsialan, mallin ja halutun vaikutelman mukaan. Hyllyssä tällä hetkellä seuraavat semisolidvärjäykset:

Ruusukvartsi, oranssiin taittuvaa punaista. Saatavana 1 vyyhti. MYYTY.

Morganiitti, voimakas heleä pinkki. Saatavana 1 vyyhti. MYYTY.

Ametisti, punertava lila. Saatavana 1 vyyhti. MYYTY.

Safiiri, harmahtavaan taittuva keskisininen. Saatavana 2 vyyhtiä. MYYTY.

Apatiitti, vaalea turkoosi. Saatavana 2 vyyhtiä.

Uutuustuotteena nettijulkisuuteen myös Luomu-Puffa; DK-vahvuinen 100%-merinovillalanka. Vyyhdissä 100g/225m ja vyyhdin hinta 17e. Joillakin lankakutsuilla tämä lanka on jo ollut esittelyssä. Hyllyssä on seuraavia semisolidvärjäyksiä:

Linnunlento, raikasta puhtaankeltaista. Saatavana 1 vyyhti.

Karkeloinen, voimakasta punaoranssia. Saatavana 3 vyyhtiä.

Lollipop, pirteää pinkkiä. Saatavana 1 vyyhti.


Havusyli, metsänvihreää. Saatavana 1 vyyhti.


Lomataivas, poutataivaan sinistä. Saatavana 3 vyyhtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti