torstai 24. marraskuuta 2011

Paluu arkeen: Pupu-Puffaa

Tampereen Kädentaitomessut ovat takanapäin, olo on fyysisesti (yhä) rättiväsynyt, mutta kuitenkin tyytyväinen ja iloinen. Oli ilo tavata ystäviä ja tuttavia sekä niitä, joita en tunne kuin tietokoneen välityksellä. Ilonaihe oli myös kohdata heitä, jotka kertoivat taustalla seurailevansa Puffalan blogia. Lämpimät kiitokset kaikille messuilla käyneille: olitte omalta osaltanne luomassa messujen historian kävijäennätystäkin! :) Nyt on mukava jatkaa eteenpäin niin kannustuksen siivittämänä kuin parannusehdotuksista viisastuneenakin.

Messuilta kotiutui muutamia pupusia ja mukaan liittyi joukko vastavärjättyjä, jotka eivät matkailemaan päässeet vaan odottivat kotona kiltisti bloggausta. Tänään siis esitellään tarjolle semisolid-värjättyä Pupu-Puffaa, 40% angora+ 40% merino+ 20% nylon, 100g/450m, hinta 19e/vyyhti.

Jänöpupu, keltaoranssia höystettynä roosalla. Saatavana 4 vyyhtiä. MYYTY.Marjapupu, lilaan taittuvaa pinkkiä sekä keskivoimakasta violettia, voimakkaat sävyerot. Saatavana 1 vyyhti. MYYTY.


Sipinäpupu, hentoa punalilaa höystettynä sinisemmällä keskililalla. Saatavana 5 vyyhtiä. MYYTY.
Saanapupu, kuvasta poiketen enemmän punaiseen kuin oranssiin taittuva punainen, vähäiset sävyerot. Saatavana 2 vyyhtiä. MYYTY.

Golfpupu, keltaiseen taittuvaa, kuitenkin kylmän vihreää, selkeät sävyerot. Saatavana 1 vyyhti. MYYTY.

Laguunipupu, vaaleaa, turkoosiin taittuvaa kylmää vihreää. Saatavana 4 vyyhtiä.
Järvipupu, keskisinisen ja siitä hiukan turkoosimpaan taittuvia sävyjä. Saatavana 2 vyyhtiä.

Ja muistutetaanpa vielä Puputsin Puodin kanssa yhteisestä Lanka- ja nappiklubista nro 2, jonka ensimmäiset paketit kolahtavat postiluukkuihin joulukuun puolivälin paikkeilla. Vielä mahtuu mukaan, käy tutkimassa lisätietoa ja ilmoittaudu kipinkapin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti