sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Aika kuluu, kun on kivaa

Blogissa on vallinnut hiljaisuus, Puodin puolellakin välillä. Itse Puffalassa sen sijaan sattuu ja tapahtuu kaiken aikaa. Syksyn aikataulua on rytmittänyt messuilut eri puolilla Suomea ja ensi viikonvaihteen Vihdin Naistenmessujen jälkeen pyritään hiljentymään jouluun - edes hetkeksi.

Lankarintamalla puhaltavat muutosten tuulet. Monet suosikkilangat valitettavasti poistuvat valikoimista, sillä pieniä tukkukauppoja käytettäessä lankojen saatavuus ei ole niin pitkällä aikavälillä taattua kuin isommilla tukkuliikkeillä. Niinpä vähitellen alkuvuodesta poistuvat ainakin Huivi-Puffa, Pupu-Puffa, Unelma-Puffa sekä Luxus-Puffa. Korvaavia ihanuuksia etsitään ja testaillaan par'aikaa, mutta jätetään asia salaperäisyyden verhon taakse....

Verkkokauppa Puffalan Puodin avaamisesta on vierähtänyt jo kokonainen vuosi! Tämän kunniaksi ja kiitoksena tästä Puffala lahjoittaa jouluun asti kaikista tilauksista 5% Aamusäätiölle (Suomen Lasten Syöpäsäätiölle)  sekä 5% Pelastakaa lapset ry:n Lasten hätäapurahastoon. Nyt on helppo osallistua hyvän kierrättämiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti