tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa

Puffalassa on podettu kaamoskoomaa, mutta kalenterinsivun käännyttyä huhtikuuksi, alkavat voimatkin vähitellen palautua. Siispä hyllytetään nyt varovasti alkuun jotain pientä kivaa ja tarpeellista.

UUTUUS nörteille, neulojille, nörttineulojille, ihan kenelle vaan! Muistitikku-korvikset. Kummassakin korviksessa oikea 4GB muistikortti, joka hämmästyttävästä pikkukoostaan huolimatta sopii tavallisiin USB-.portteihin. Hinta 20e. Saatavilla/tilattavissa tumma pinkki, keltainen sekä siniturkoosi. Tulossa lähiaikoina myös hempeä vihreä sekä oranssi.

SILMUKKAMERKKISETIT. Jokaisessa setissä 5 silmukkamerkkiä reilulla lenkillä (mahtuu isommallekin puikolle) sekä yksi kerroslaskuri. Hinta 6e /setti, hinta sisältää postikulut.

HelloKitty1. Vaaleanpuna-valkoiset merkit muovihelmiä ja -nappeja.  Tämä erä varattu, mutta lisää tulee. Tee tilaus, jos haluat nopeasti!
HelloKitty2. Keltaiset merkit muovihelmiä ja -nappeja.

Ylärivi vasemmalta:
Setti1. Sinisävyiset, lasihelmiä.
Setti2. Siniturkoosit, lasihelmiä.
Setti3. Roosan kirjavat, lasihelmiä
Alarivi vasemmalta:
Setti4. Vihreänsävyiset, simpukankuorihelmiä.
Setti5. Ruskehtavanoranssit, simpukankuorihelmiä
SÄHKÖPOSTIOSOITE ON MUUTTUNUT! Uusi on: puffaposti@gmail.com
Toki vanhaakin vielä toistaiseksi luetaan, mutta toivon uutta käytettävän jatkossa niin tilausten tekemiseen kuin muihinkin yhteydenottoihin.

2 kommenttia: