torstai 19. huhtikuuta 2012

Pientä, kivaa, nättiä ja hauskaa

Uusi erä muistitikkukorviksia on valmiina! Väreinä saatavilla keltainen, oranssi, pinkki, vihreä sekä sininen. Kutakin väriä pieni, mutta rajoitettu erä! Nyt uutuutena myös kaulakoruversio: muistitikku riipuksena vahatussa nyörissä, jonka pituutta voi säädellä. Kaulakorua suosittelen käyttämään vaatteen päällä, ei ihoa vasten, sillä en voi taata, että usb-liittimen metalliosat kestävät ihossa kiinni makaamista. Muistitikut siis 4GB:n oikeita, toimivia, USB-porttiin sopivia muistitikkuja, joilla on Verbatimin takaama 2v takuu.
Korvisten koukut ja kaulakorujen ripustimet ovat 925-sterlinghopeaa, joten ne soveltuvat herkemmillekin käyttäjille. Arvokkaammista osista johtuen hinnat ovat nyt korviksille 25e/pari ja kaulakoruille 15e/kpl.

Kun netissä surffaa, löytää kaikenlaista mielenkiintoista. Ja siitä ne ajatukset lähtevät. :) Ilonpilkahduksena arkiseen työskentelyyn myös hassunhauskoja muistitikkuja avaimenperinä, saatavilla possuja, pupuja ja hiiriä. Hinta 15e/kpl. Lisätietoina mainittakoon, että myös näissä muistitikuissa on 4GB tilaa.

Neulojalle apuvälineiksi lisää silmukkamerkkejä; setissä 5 vaijerillista, isommallekin puikolle sopivaa silmukkamerkkiä sekä papukaijalukollinen kerrosmerkki. Hinta 6e/setti.

Lankaa, lankaa, lisää lankaa.
Pehmo-Puffaa 30% kashmiria, 70% merinoa, vyyhti 100g/300m, 19e, nyt hyllytetty:
Jane, saatavilla 4 vyyhtiä.


Tikkari, saatavilla 5 vyyhtiä.


Austen, saatavilla 3 vyyhtiä. MYYTY.


Savanni, saatavilla 3 vyyhtiä.


Hyllyyn loikki myös Pupu-Puffaa, 40% angora+ 40% merino+ 20% nylon, 100g/450m, hinta 19e/vyyhti.

Valopupu, saatavilla 3 vyyhtiä. MYYTY.


Pisarapupu, saatavilla 4 vyyhtiä.


Safaripupu, saatavilla 2 vyyhtiä.

Kevääntulo ja kasvien kasvukauden alku vievät ajatukset jo kasvivärjäykseen. Siinä, niinkuin monessa monessa muussakin tilanteessa on oltava pilkuntarkkoja punnituksia. Puffalasta on saatavilla nyt myös äärettömän näppäriä pikkuvaakoja, joiden punnitustarkkuus on 0,1g ja maksimipunnituskyky 1kg/2kg. Siis varsinaisia pikkujättiläisiä! (Kuvassa esiintyvä 2e kolikko antanee käsityksen vaakojen koosta!)
1kg vaakojen hinta on 18e ja 2kg vaakojen hinta 22e.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti